Warning: Creating default object from empty value in /home/pontcova/oscar/wp/wp-includes/functions.php on line 292

Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/pontcova/oscar/wp/wp-includes/gettext.php on line 66

Warning: Creating default object from empty value in /home/pontcova/oscar/wp/wp-includes/functions.php on line 292
oscarbarber.com » Blog Archive » I ara també amb compte a Twitter

I ara també amb compte a Twitter

Fa temps vaig obrir un compte d’usuari a Twitter però era just en el seu primer boom d’usuaris i la experiència va ser una mica agobiant. Tampoc comptava amb un dispositiu que em permetés tenir accés online en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, i per tant arribar a casa i trobar-me 50 mails de updates o status em semblava caòtic i vaig eliminar el compte.

Ara i un cop ja tenc el juguet per nens grans que tants de cops he desitjat, puc fer un ús molt més intens d’eines com Twitter, Facebook i mantenir una major activitat i conotrolar més el Lifestream cotidià.

Twitter iconPerò no sols he re-obert Twitter per mantenir un major contacte amb els membres de la comunitat, sino que també he decidit crear el compte de nou perquè vull potenciar el microblogging al meu blog personal.

Darrerament he tornat a escriure aquí amb més freqüència però hi hagut períodes en que no ha estat així per excés de feina. Però a més, no ha estat possible mantenir el blog més viu no perquè no tingués res per contar, sino perquè eren petits detalls que no permertien un article elaborat, i a la vegada havien de publicar-se d’una forma immediata o perdien sentit.

Així i de cara a futur esper integrar dins aquest blog els meus updates de Twitter amb les coses que des d’allà destaqui i combinar-ho amb els “Links ràpids” que ara ja funcionen al meu blog. Ara veurem com surt l’experiment!
I pel que es veu no sóc l’únic. En Pere Quintana també vol potenciar els escrits breus però ell pretén fer-ho a l’enrevés: publicar al seu blog i amb Twitterfeed que es publiqui a Twitter. Em sembla molt bé.

Si voleu seguir els meus updates a Twitter i conversar amb jo, aquí deixo el meu usuari @oscarbarber. Personalment estaré encantat de parlar amb vosaltres.

Tags Technorati : , ,

5 Comentaris a “I ara també amb compte a Twitter”

Gravatar de Carlos Mantero

Carlos Mantero
15 de January de 2009 a las 1:58 am    

Me alegro de que retomes de nuevo tu actividad en Twitter. Estoy seguro que le sacarás mucho rendimiento al servicio y es más, seguro que te diviertes con ello.

Estaré siguiéndote ;-)

Gravatar de Oscar

Oscar
15 de January de 2009 a las 2:27 am    

Merci Carlos, nos vemos por Twitter y Facebook! de momento…, porque a ver si un día de estos nos vemos en persona. ;)

i’m following you too!

Gravatar de Lali

Lali
15 de January de 2009 a las 8:38 am    

Benvingut de nou al micro-món! :)

Gravatar de jason kenny

jason kenny
17 de January de 2009 a las 5:00 am    

put some bird feed/ wildlife feeds outside your garden.

Més entrades al Bloc